Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ar kompiuteryje

kaip ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ir kompiuteryje

Susirūpinimas susijęs su „Facebook“privatumaspolitika ir vartotojų duomenų kontrolė egzistavo gana ilgą laiką. Kartais ir dabar pagrindinis socialinės žiniasklaidos portalas davė paaiškinimus tuo pačiu. Tačiau baimė išlieka pastovi tarp daugelio vartotojų visame pasaulyje. Galbūt tai yra tai, kas sujungia mus tame pačiame puslapyje. Pažvelkime, kaip galite išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ir „Computer“.








Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ar „iPad“

  1. AtidarykFacebookprogramą „iPhone“.
  2. Eiti įMeniupaliesdami trijų horizontalių linijų piktogramą.
  3. Slinkite žemyn ir eikite įNustatymai ir privatumas.spustelėkite ištrinti paskyrą „Facebook“ profilyje „Mac“
  4. PalieskiteNustatymai.
  5. Slinkite žemyn iki ir atidarykiteSąskaitos nuosavybė ir kontrolė.
  6. PasirinkiteIšjungimas ir ištrynimas.

    Laikinai išjunkite „Facebook“ paskyrą

  7. PasirinkiteDeaktyvavimo sąskaita.
  8. PalieskiteTęskite paskyros išaktyvinimą.
  9. Kitame puslapyje įveskite slaptažodį.
  10. „Facebook“ paklaus, kodėl norite išjungti savo paskyrą, todėl pasirinkite pageidaujamą priežastį ir palieskiteTęsti.
  11. Jei esate tikras, pataikykiteTęstivėl.
  12. Pabaigoje palieskiteDeaktyvuoti mano paskyrąlaikinai padaryti pertrauką. Pastaba:Jei norite, galite toliau naudotis „Messenger“ ir toliau bendrauti su draugais, kol paskyra vis dar išaktyvinta. Norėdami tai padaryti, tiesiog pažymėkite langelįToliau naudokitės „Messenger“puslapyje „Išjungti mano paskyrą“.

    Visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

  13. PasirinkiteIštrinti paskyrąo tada pataikėEikite į paskyros ištrynimą.
  14. Kitame puslapyje „Facebook“ pasiūlys keletą galimybių pakeisti savo sąskaitą, o ne visam laikui ištrinti.
  15. Jei tikrai ištrinsite, palieskiteEikite į paskyros ištrynimąvėl.
  16. PalieskiteAtsisiųsti informacijąsukurti atsarginę visų svarbiausių duomenų kopiją, įskaitant įrašus, profilio ir viršelio nuotraukas ir visa kita. Pastaba: Jei pasirinksite Atsisiųsti informaciją ir turėsite paliestiSukurti failąir duokite „Facebook“ šiek tiek laiko pasidaryti jūsų informacijos kopiją.
  17. Jei nenorite kurti atsarginių duomenų kopijų, palieskiteIštrinti paskyrą.
  18. Įveskite slaptažodį ir palieskiteTęsti.
  19. Pagaliau palieskiteIštrinti paskyrąpatvirtinti visišką paskyros ištrynimą.




Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą iš kompiuterio

  1. Apsilankykite„Facebook“ ištrinti puslapįžiniatinklyje.
  2. Prisijunkite prie savo el. Pašto adreso ir slaptažodžio.
  3. SpustelėkiteIštrinti paskyrą.Jei norite laikinai išjungti „Facebook“ paskyrą, galite pasirinktideaktyvuoti paskyrąvariantą.
  4. Įveskite slaptažodį ir spustelėkiteTęsti.
  5. RezultatasIštrinti paskyrądar kartą, kad visam laikui ištrintumėte paskyrą. Svarbi pastaba:„Facebook“ suteikia jums 30 dienų laiką jūsų sąskaitai gauti, jei tikrai norite grįžti. Po 30 dienų negalėsite vėl prisijungti.




Skirtumas tarp „Facebook“ paskyros išaktyvinimo ir ištrynimo

Kai išaktyvinsite savo sąskaitą,

  • Niekas „Facebook“ nemato jūsų profilio, išskyrus jus.
  • Jūsų profilis bus išjungtas, o jūsų vardas ir nuotraukos bus ištrinti iš daugelio bendrinamų dalykų.
  • Galėsite naudotis „Messanger“.
  • Tik tam tikra informacija bus matoma kaip pranešimai.
  • Jūsų vardas bus matomas jūsų draugų draugų sąraše.
  • Jūsų vardas, įrašai ir komentarai bus matomi grupių, kuriose esate, administratoriams.

Kai ištrinsite savo paskyrą,



  • Negalite iš naujo suaktyvinti savo paskyros. (tik prisijungus per 30 dienų)
  • Kai ištrinsite savo paskyrą, visi jūsų duomenys, įskaitant įkėlimus, bus pašalinti ir vėliau negalėsite jų nuskaityti.
  • Negalite naudoti trečiųjų šalių programų, tokių kaip „Instagram“, kurias naudojote prisijungdami prie „Facebook“ paskyros.
  • Negalėsite naudoti „Messenger“. Tačiau jūsų draugams išsiųsti pranešimai vis tiek bus matomi jų pokalbiuose.

Apvyniojama ...

Taigi, koks jūsų požiūris į „Facebook“ naudojimą. Ar pasirenkate deaktyvavimą ar ištrynimą? Kuris yra jūsų pageidaujamas variantas? Nepamirškite mums pasakyti žemiau esančiame komentarų skyriuje!

Taip pat galite tai perskaityti.