Kaip ištrinti nuotraukas iš iPhone, bet ne iš

Jei tu naudokite „Google“ nuotraukas „iOS“ įrenginyje turite žinoti, ar galite ištrinti „iPhone“ nuotraukas, kai jos bus įkeltos į „Google“ nuotraukas. Bet jei bandėte tai padaryti naudodamiesi programa, turite pastebėti, kad nuotrauka ištrinama ir iš „Google“ nuotraukų. Taigi, kaip ištrinti nuotraukas iš „iPhone“ neištrynus iš „Google“ nuotraukų? Raskime atsakymą.




Pagrindinis nuotraukų saugojimo paslaugos, tokios kaip „Google Photos“, tikslas yra pasidaryti atsargines nuotraukų kopijas debesyje. Kai tai padarysite, nuotraukos bus saugios debesyje. Tada galima pagalvoti, kaip ištrinti nuotraukas iš savo telefonų, kad būtų laisva vidinė erdvė kitoms programoms ir tokiems dalykams kaip muzika.

Leiskite išbandyti įvairius būdus, kaip ištrinti nuotraukas iš „iPhone“, bet ne iš „Google“ nuotraukų.







Kaip „Google“ nuotraukų programa veikia „iPhone“

Kai įdiegiate „Google“ nuotraukų programą, ji veikia kaip tradicinė galerijos programa jūsų „iPhone“. Tai yra, jis rodo nuotraukas ir vaizdo įrašus, saugomus jūsų „iPhone“. Tačiau taip pat galite naudoti norėdami išsaugoti savo nuotraukas debesyje. Kai suaktyvinama atsarginės kopijos parinktis, sukuriamos dvi nuotraukų kopijos. Vienas, kuris yra debesyje, o antrasis - įrenginio kopija.

Jei „Google“ nuotraukose nuotraukų nėra atsarginių kopijų, o jūs jas paprasčiausiai naudojate kaip galerijos programą, jas ištrynę pašalinsite tik iš savo telefono. Tokios nuotraukos nebus rodomos jokioje galerijos programoje. Bet jei turite atsarginę jų kopiją, galite jas ištrinti iš „iPhone“ ir laikyti „Google“ nuotraukose.

Tai įmanoma, nes įrenginio kopija ištrinama nepažeidžiant debesies kopijos. Tačiau procesas nėra paprastas, nes paspaudžiamas ištrynimo mygtukas.





Ištrinkite nuotraukas iš „iPhone“, bet palikite jas „Google“ nuotraukose

Yra trys būdai tai padaryti. Prieš tikrindami juos, pažiūrėkime, kokie yra jo padariniai. Perskaitykite mūsų vadovą kas atsitiks, kai ištrinsite nuotraukas tiesiai iš „Google“ nuotraukų.

Kas nutinka, kai ištrinate nuotraukas iš „iPhone“, bet ne iš „Google“ nuotraukų

Kai tai padarysite, bus pašalinta tik įrenginio kopija. Debesies kopija išliks ir bus prieinama photos.google.com Jie bus matomi ir jūsų telefone, bet tik „Google“ nuotraukų programoje.

Pastaba: Jei įgalinta „iCloud“, visais trimis būdais nuotraukos bus pašalintos iš jos. Išsiaiškinti kaip atsieti „Google“ nuotraukas ir „iCloud“. Taip pat mokykis kuo „iCloud“ skiriasi nuo „Google“ nuotraukų.
Taip pat apie „Guiding Tech“
Kas gali pamatyti mano „Google“ nuotraukas
Skaityti daugiau

1. Ištrinkite iš skirtingos galerijos programos

Paprasčiausias būdas pašalinti kelias nuotraukas iš „iPhone“, bet jas laikyti „Google“ nuotraukose - ištrinti jas naudojant kitą programą. Galite naudoti „Apple Photos“ programą ar bet kurią kitą kita galerijos programa „iPhone“. Vėlgi, pirmiausia nuotraukas turėtumėte sukurti atsargines kopijas „Google“ nuotraukose.

Pažvelgus į perspektyvą, jei „Google“ nuotraukų programą naudosite tiesiogiai nuotraukoms ištrinti, abi kopijos (debesis ir įrenginys) bus ištrintos, nes jos yra sinchronizuotos. Bet ištrynus nuotraukas naudojant kitas galerijos programas bus ištrinta tik įrenginio kopija. Taigi, jūsų debesies kopija išliks saugi ir neliečiama.

Kai nuotraukos bus ištrintos naudojant kitas galerijos programas, jas vis tiek galėsite pamatyti „Google“ nuotraukų programoje. Bet dabar jūs matote debesies kopiją. Norėdami tai patvirtinti, „Google“ nuotraukų programoje atidarykite bet kokį vaizdą, kurį ištrynėte, ir braukite aukštyn. Jei pamatysite & lsquo; Išsaugoti įrenginyje & rsquo; mygtuką, tai reiškia, kad žiūrite debesies kopiją. Jei matote Trinti iš įrenginio, tai reiškia, kad nuotrauka vis dar yra jūsų telefone.

Pastaba: Įjungus ar išjungus atsarginę kopiją ir sinchronizavimą, šis metodas neturės jokios įtakos.

2. Naudokite laisvą vietą

„Google“ nuotraukos aprėptos savitoji funkcija, skirta ištrinti iš įrenginio nuotraukų kopijas atlaisvinti vidinę erdvę tiek „Android“, tiek „iPhone“. Jis žinomas kaip „Atlaisvinti vietą“.

Suaktyvinus ją, įrenginyje bus pašalintos visų atsarginių nuotraukų kopijos. Matysite debesies kopiją savo telefone. Šis metodas yra saugus, nes bus pašalintos tik tos nuotraukos, kurių kopijos sėkmingai padarytos debesyje. Paveikslėliai, kurių atsarginę kopiją dar nepadarėte, liks jūsų „iPhone“. Peržiūrėkite mūsų išsamų vadovą kas atsitiks, kai atlaisvinsite vietos „Google“ nuotraukose.

Norėdami juo naudotis, atlikite šiuos veiksmus:

1 žingsnis: „IPhone“ atidarykite „Google“ nuotraukų programą.

2 žingsnis: Bakstelėkite trijų juostų piktogramą viršuje ir pasirinkite Atlaisvinti vietą.

3 žingsnis: Pasirodys iššokantis langas, nurodantis nuotraukų, kurios bus ištrintos, skaičių. Bakstelėkite Trinti.

4 žingsnis: Jei bandote atlaisvinti vidinę atmintį, turite ją ištrinti iš „Apple Photos“ programos neseniai ištrinto aplanko. Priešingu atveju jie ir toliau užims saugyklą jūsų telefone, kol po 30 dienų jie bus automatiškai ištrinti.

Taigi, atidarykite „Apple Photos“ programą. Tai programa, kuri iš anksto įdiegta į jūsų telefoną. Bakstelėkite Albumai. Slinkite žemyn ir bakstelėkite neseniai ištrintą. Pasirinkite nuotraukas ir ištrinkite jas.

Patarimas: Jei netyčia ištrynėte nuotrauką, galite ją atkurti naudodami neseniai ištrintą aplanką.
Taip pat apie „Guiding Tech“
# Patarimai / vadovai
Spustelėkite čia, kad pamatytumėte mūsų straipsnių „Kaip naudotis“ vadovus

3. Naudokite trinti įrenginio kopijavimo funkciją

Aukščiau aprašytas metodas pašalina visų nuotraukų įrenginio kopiją iš atsarginės kopijos. Jei norite pašalinti pasirinktas nuotraukas, galite naudoti savąją ištrinti įrenginio kopijavimo funkciją.

Pastaba: Norėdami ištrinti tik kelis vaizdus, ​​galite naudoti net 1 metodą.

Neinicijuotam „Google“ nuotraukos siūlo dviejų tipų ištrynimo mygtukus. Viena iš jų yra įprasta ištrynimo piktograma, kuri pašalins nuotraukas ir iš jūsų „iPhone“, ir iš „Google“ nuotraukų paskyros. Antrasis ištrynimo mygtukas (Ištrinti iš įrenginio) yra pasiekiamas perbraukiant aukštyn ant nuotraukos arba palietus trijų taškų piktogramą nuotraukos viršuje.

Kai naudosite šią funkciją, bus pašalinta tik įrenginio kopija, kaip suprantama pavadinime. Kadangi nuotrauka yra išsaugota „Google“ nuotraukose, ją vis tiek matysite (kaip debesies kopiją) „iPhone“ „Google“ nuotraukų programoje.

Jei norite naudoti ją vienai nuotraukai, atidarykite nuotrauką ir braukite aukštyn. Bakstelėkite Trinti iš įrenginio.

Jei norite kelioms nuotraukoms, pasirinkite jas pagrindiniame „Google“ nuotraukų programos ekrane. Tada bakstelėkite trijų taškų piktogramą viršuje ir pasirinkite Įrenginio kopijų originalai.





Ką apie netyčia ištrintas nuotraukas

Jei netyčia ištrynėte nuotraukas, galite jas sugrąžinti iš „Photos Bin“ aplankas. Norėdami tai pasiekti, atidarykite „Google“ nuotraukų programą ir bakstelėkite trijų juostų piktogramą. Pasirinkite Šiukšliadėžė.

Pasirinkite nuotraukas, kurias norite gauti, ir paspauskite Atkurti.

Taip pat apie „Guiding Tech“
Kaip pašalinti sąskaitą iš „Google“ nuotraukų
Skaityti daugiau




Būk atsargus

Kadangi kalbame apie nuotraukas ir su jomis susijusias debesies paslaugas, visada siūlome išbandyti aukščiau išvardytus metodus, kad būtų padaryta keletas nuotraukų. Įsitikinę, kad „Google“ nuotraukose jie yra saugūs, galite tęsti ir ištrinti likusius. Tu taip pat gali perkelkite „iPhone“ nuotraukas į „Google“ nuotraukas ir galiausiai juos ištrinti.

Kitas: Jums nepatinka „Google“ nuotraukų programa? Pašalinkite jį iš savo „iPhone“. Sužinokite, kas nutinka jūsų nuotraukoms pašalinus programą.