Kaip išjungti siuntimą į savo įrenginius „Chrome“

„Google“ „Chrome“ funkcija „Siųsti į jūsų įrenginius“ gali neteisingai sugesti kartais nepaisant to, kad yra nepaprastai naudinga. Tai per kelias sekundes siunčia nuorodas į bet kurį kitą jūsų įrenginį ir yra gana patogu, jei reguliariai naudojate kelis įrenginius. Tačiau tai ne visiems. Štai kodėl „Chrome“ galite išjungti siuntimą į savo įrenginius.




Galbūt jums labiau patinka senamadiškas būdas pažymėkite tinklalapius, kuriuos norite aplankyti kituose jūsų įrenginiuose. Arba radote mažą „Siųsti“ piktogramą, kuri pasirodo adreso juostoje kiekvieną kartą spustelėjus ją atitraukti. O gal yra koks nors nuobodus šeimos narys, kuris tave gąsdina skirtukais.

Nepriklausomai nuo priežasties, jei norite, gana lengvai galite išjungti „Siųsti į savo įrenginius“ bet kuriame savo įrenginyje. Taigi, be jokio papildomo darbo, pradėkime nuo darbalaukio „Chrome“ versijos („Windows“ ir „MacOS“) ir tada pažvelkime į atitinkamai „Android“ ir „iOS“ žiniatinklio naršyklės versijas.



Pastaba: Kiekviename įrenginyje turite pakartoti procesą, kurį norite išjungti, naudodamiesi funkcija „Siųsti į savo įrenginius“.
Taip pat apie „Guiding Tech“
5 populiariausi „Chrome“ plėtiniai, skirti blokuoti puslapio elementus
Skaityti daugiau




Išjungti siuntimą į savo įrenginius darbalaukyje

Išjungti „Siųsti į jūsų įrenginius“ programoje „Chrome“ „Windows“ arba „MacOS“ įrenginyje reikalaujama išjungti „Open Tabs“ sinchronizavimo nustatymą. Tai atlikus, adreso juostoje bus pašalinta „Siųsti“ piktograma. Be to, kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėsite tinklalapius, kontekstinio meniu nematysite parinkčių „Siųsti į savo įrenginius“.

Tačiau išjungę šį sinchronizavimo nustatymą taip pat neleisite matyti jokių aktyvių skirtukų kituose įrenginiuose, kai „Chrome“ meniu norite pasirinkti parinktį „Istorija“. Jei tai nėra problema, tada pateikite tikslius veiksmus, kuriuos turite atlikti, kad „Chrome“ išjungtumėte „Siųsti į savo įrenginius“.

1 žingsnis: Atidarykite „Chrome“ meniu (viršutiniame dešiniajame lango kampe spustelėkite tris taškus), tada spustelėkite „Nustatymai“.

2 žingsnis: Spustelėkite parinktį Sinchronizuoti ir „Google“ paslaugas, esančią skiltyje „Žmonės“.

3 veiksmas: Spustelėkite parinktį, pavadintą Tvarkyti sinchronizavimą.

4 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia „Atidaryti skirtukus“.



Pastaba: Jei sinchronizavimo jungikliai ekrane Tvarkyti sinchronizavimą atrodo pilki, tiesiog išjunkite jungiklį šalia Sinchronizuoti viską, ir jums bus gerai.

Tai turėtų išjungti „Siųsti į jūsų įrenginius“. Atminkite, kad įrenginys vis tiek gali būti rodomas kituose jūsų įrenginiuose, kai inicijuojate „Siųsti į savo įrenginius“, tačiau visi jūsų siunčiami skirtukai nebus rodomi.

Taip pat apie „Guiding Tech“
#chrome
Spustelėkite čia, norėdami pamatyti mūsų chromo gaminių puslapį



Išjunkite siuntimą į savo įrenginius „Android“

Kaip ir darbalaukyje, jūs turite išjungti „Open Tabs“ sinchronizavimo nustatymą, kad būtų išjungtas „Siųsti į jūsų įrenginius“ „Chrome“ „Android“ išmaniajame telefone. Bet vėlgi, išjungę šį nustatymą, nematysite atidarytų skirtukų kituose įrenginiuose, kai „Chrome“ meniu bakstelėsite Vėliausi skirtukai.

1 žingsnis: Atidarykite „Chrome“ meniu (viršutiniame dešiniajame ekrano kampe palieskite trijų taškų piktogramą), tada palieskite „Nustatymai“. Rodomame „Nustatymų“ ekrane palieskite Sinchronizuoti ir „Google“ paslaugas.

2 žingsnis: Bakstelėkite Tvarkyti sinchronizavimą. Pasirodžiusiame sinchronizavimo nustatymų sąraše panaikinkite žymėjimą šalia lango Atidaryti skirtukus.

Pastaba: Jei laukelis šalia Atidaryti skirtukus atrodo pilkas, tiesiog išjunkite jungiklį šalia sąrašo viršuje esančio „Sinchronizuoti viską“.

Dabar, kai vėl paleisite „Chrome“, nebeturėtumėte matyti parinkties „Siųsti į savo įrenginius“, kai bandysite bendrinti tinklalapį „Chrome“. Be to, iš kitų įrenginių siunčiami tinklalapiai taip pat nebus rodomi.





Išjunkite siuntimą į savo įrenginius „iOS“

„Chrome“, skirtoje „iOS“, išjungę sinchronizavimo nustatymą „Atidaryti skirtukai“, „Chrome“ bendrinimo lape parinktis „Siųsti į jūsų įrenginius“ bus išjungta ir nebebus rodomos iš kitų įrenginių siunčiamos nuorodos. Primename, kad tai taip pat neleis pamatyti aktyvių skirtukų kituose įrenginiuose, kai lankysitės „Chrome“ skirtukų perjungiklio skiltyje „Naujausi skirtukai“.

1 žingsnis: Atidarykite „Chrome“ meniu (bakstelėkite trijų taškų piktogramą iki viršutinio dešiniojo „iPad“ kampo arba apatinio dešiniojo „iPhone“ kampo). Tada bakstelėkite „Nustatymai“.

2 žingsnis: Bakstelėkite parinktį, pažymėtą Sinchronizuoti ir „Google“ paslaugas

3 veiksmas: Bakstelėkite Tvarkyti sinchronizavimą.

4 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia „Atidaryti skirtukus“.

Pastaba: Išjunkite jungiklį šalia Sinchronizuoti viską, jei sinchronizavimas, esantis ekrane Tvarkyti sinchronizavimą, atrodo pilkas.

Bakstelėkite Atlikta, kad baigtumėte išjungti „Siųsti į savo įrenginius“ „Chrome“, skirtoje „iOS“.

Taip pat apie „Guiding Tech“
Ar turėtumėte naudoti sinchronizavimo slaptafrazę „Chrome“?
Skaityti daugiau




Pristatymai nepriimami

Jei neketinate naudoti „Siųsti į savo įrenginius“ „Chrome“, funkcijos išjungimas nepakenks. Tiesiog nepamirškite, kad tai atlikę taip pat neleisite matyti jokių aktyvių skirtukų tarp savo įrenginių.

Jei vėliau norėtumėte „Siųsti į savo įrenginius“ funkcijos dar kartą, grįžkite į savo įrenginio ekraną Tvarkyti sinchronizavimą ir suaktyvinkite parinktį Atidaryti skirtukus. Tada viskas turėtų būti normalu.

Kitas: Ar nekenčiate matyti visų tų plėtinių piktogramų, užgriozdinančių „Chrome“ ekraną? Čia yra penki puikūs plėtinių valdytojai, kuriuos galite naudoti lengvai įjungdami ir išjungdami.