Kaip pašalinti „Instagram“ prisimenamas paskyras

Bet kurioje programoje bakstelėję atsijungti, būsite atsijungę nuo paskyros. Jei norite vėl prisijungti, turėsite dar kartą įvesti prisijungimo duomenis, nebent naudojate „Oreo“ automatinio užpildymo funkcija „Android“ įrenginiuose. Tačiau su „Instagram“ viskas yra kitaip. Norėdami išgelbėti jus nuo vargo prisimenant prisijungimo duomenis, „Instagram“ juos išsaugo greitai prisijungti.




„Instagram“ programos prisijungimo ekrane gausite parinktį „Tęsti kaip“. Kartais tai šiek tiek baugina.

Esu tikras, kad turite stebėtis, kad tai nėra praktiškas sprendimas, nes kiekvienas, turintis jūsų telefoną, gali prisijungti prie jūsų „Instagram“ paskyros. Bet kaip pašalinti prisijungimo informaciją iš „Instagram“ arba sustabdyti automatiškai prisijungiant prie programos?



Na, „Instagram“ yra natūralus būdas tai padaryti. Čia aš jums pasakysiu, kaip pašalinti įsimenamas paskyras iš „Instagram“.

Pradėkime!





Neišsaugokite prisijungimo informacijos

„Instagram“ automatiškai neišsaugo jūsų prisijungimo duomenų. Tai suteikia jums galimybę sustabdyti išsaugoti prisijungimo duomenis. Štai kaip tai padaryti.

1 žingsnis: Atidarykite „Instagram“ programą ir eikite į savo profilio ekraną.

2 žingsnis: Bakstelėkite trijų juostų piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe ir meniu pasirinkite „Nustatymai“.

3 žingsnis: Slinkite žemyn ir bakstelėkite Atsijungti nuo savo paskyros pavadinimo.

4 žingsnis: Pasirodys viena iš dviejų formų. Arba gausite atsijungimo langelį su tekstu, kuriame sakoma „Prisiminti mano prisijungimo informaciją“. Pirmiausia panaikinkite žymėjimą ir bakstelėkite parinktį Atsijungti.

Arba gausite parinktį, kur galėsite nuspręsti, ar norite, kad „Instagram“ prisimintų jūsų sąskaitos duomenis. Bakstelėkite Ne dabar.

Jei jau atsijungėte nuo „Instagram“ ir norite pašalinti įsimenamą informaciją, tuomet turite prisijungti dar kartą ir atlikti aukščiau nurodytus veiksmus. Taip pat galite naudoti toliau nurodytą metodą.





Pašalinti sąskaitą

Kai atsijungsite, programa ar svetainė pateks į „Instagram“ prisijungimo ekraną. Čia rasite dvi parinktis - Prisijungti kaip ir Pašalinti. Jei paspausite pirmąjį, būsite prisijungę automatiškai, nes „Instagram“ išsaugojo jūsų duomenis. Jei jums reikia ištrinti prisijungimo informaciją, bakstelėkite Pašalinti. Pasirodys iššokantis langas, kuriame bus prašoma patvirtinti veiksmą. Bakstelėkite Pašalinti. Kai tai padarysite, kitą kartą norėdami prisijungti, turėsite įvesti prisijungimo duomenis.

Taip pat apie „Guiding Tech“
# Patarimai / vadovai
Spustelėkite čia, kad pamatytumėte mūsų straipsnių, kaip „Kaip vadovus“, puslapį



Atsijunkite nuo visų paskyrų

Panašiai, jei turite kelias paskyras „Instagram“ ir bakstelėję Atsijungti nuo visų paskyrų, gausite galimybę išsaugoti prisijungimo duomenis. Negalite nurodyti ir pasirinkti jokios konkrečios paskyros.

Kai atsijungsite, pagrindiniame „Instagram“ programos ekrane pamatysite kelias paskyras. Bakstelėkite trijų taškų piktogramą šalia tos, kurios informaciją norite ištrinti, ir meniu pasirinkite Pašalinti. Tai pašalins tos paskyros informaciją iš jūsų telefono.





Išvalyti duomenis

Jei aukščiau išvardyti metodai neveikia, taip pat galite Išvalyti duomenis „Instagram“ programai ištrinti prisijungimo informaciją. Išvalius duomenis nebus pašalintos visos „Instagram“ nuotraukos, esančios jūsų profilyje. Tačiau jei įjungėte parinktį išsaugoti kopiją į savo galeriją, tada šios „Instagram“ paveikslėlių kopijos jūsų įrenginyje bus ištrintos šiuo metodu. Taigi prieš atlikdami šį metodą, perkelkite juos į kitą aplanką.

Norėdami išvalyti duomenis, atlikite šiuos veiksmus:

1 žingsnis: „Android“ įrenginyje atidarykite įrenginio nustatymus ir eikite į „Apps / Application Manager“.

2 žingsnis: Skiltyje Visos programos bakstelėkite „Instagram“.

3 veiksmas: Bakstelėkite „Saugykla“, po to - „Išvalyti atmintį“ arba „Išvalyti duomenis“, atsižvelgiant į jūsų įrenginyje esančią parinktį.





Atsijunkite iš „Facebook“

Jei naudojate „Facebook“ prisijungdami prie „Instagram“ ir aukščiau pateikti metodai nepadėjo, turėsite atsijungti iš „Facebook“ programos. Kai tai padarysite, atidarykite „Instagram“ programą ir taip pat būsite atsijungę nuo jos. Tada vėl prisijunkite prie „Facebook“. Dabar, kol rankiniu būdu neprisijungsite prie „Instagram“, nebūsite prisijungę.

Taip pat apie „Guiding Tech“
14 populiariausių „Instagram“ tiesioginių pranešimų (DM) gudrybių ir patarimų
Skaityti daugiau




Atsijunkite iš naršyklės

Atsijungimas nuo darbalaukio versijos, priešingai nei kitos svetainės, nėra paprastas pasirinkimas. Kol yra galimybė, ji buvo palaidota.

Štai kaip tai padaryti.

1 žingsnis: Naršyklėje atidarykite „Instagram“ ir eikite į profilio ekraną.

2 žingsnis: Spustelėkite nustatymų piktogramą, esančią šalia mygtuko Redaguoti profilį.


3 veiksmas: Meniu pasirinkite Atsijungti.






Atsijunkite iš visų įrenginių

Jei dėl tam tikrų priežasčių turite atsijungti nuo visų įrenginių, „Instagram“ tam nenumato specialios parinkties. Taigi turėsite pakeisti slaptažodį ir pasirinkti parinktį Atsijungti nuo visų įrenginių. Po to būsite atsijungę nuo visų įrenginių, įskaitant kompiuterį.

Taip pat apie „Guiding Tech“
Populiariausių „Instagram“ lipdukų patarimai ir gudrybės
Skaityti daugiau




Kas yra „Instagram“?

Praėjusiais metais „Instagram“ pridėjo naujų savo programos funkcijų. Pirma, jie paleido IGTV vertikaliems vaizdo įrašams, tada nametag funkcija, po kurio seka artimi draugai istorijoms. „Instagram“ mums taip pat padovanojo keletą šaunių lipdukų klausimai, atgalinis skaičiavimas, jaustukų slankiklį ir dar daugiau.

Šiais laikais „Instagram“ galite nuveikti tiek daug, kad priklijuoja milijonus vartotojų, slinkančių per savo neorganizuotą laiko juostą. Tačiau jei norite visiškai atsikratyti priklausomybės, tikimės, kad aukščiau pateikti sprendimai padės ištrinti prisijungimo duomenis.