[Greitas patarimas] Kaip peržiūrėti „Facebook“ nuotraukų žymas prieš priimant

Kai „Facebook“ pristatė nuotraukų žymėjimas pirmą kartą žmonės į tai reagavo nevienareikšmiškai. Viena vertus, tai pagerino bendravimą su draugais, tačiau tuo pat metu žmonės pradėjo gyventi gėdindamiesi, nes anksčiau nebuvo galimybės valdyti „Facebook“ žymų, o visi jūsų laiko juostoje esantys draugai galėjo pamatyti pažymėtą nuotrauką ar atnaujinimą paskelbtą viešai.




Vartotojai negalėjo jų valdyti, kol neprisijungė ir rankiniu būdu nepašalino žymos. Bet iki to laiko žala buvo padaryta.

Bet pastaruoju metu „Facebook“ patobulino žymėjimo funkciją, ir dabar galite peržiūrėti visas žymas, kol jos nebus rodomos jūsų laiko juostoje. Taigi, pažiūrėkime, kaip tai padaryta.







Peržiūrėkite „Facebook“ žymas

Atidarykite „Facebook“ paskyrą ir spustelėkite mažą rodyklę, esančią šalia namo mygtuko viršutiniame dešiniajame kampe, kad atidarytumėte paskyros privatumo nustatymus.

Čia galite kontroliuoti beveik visus privatumo aspektus susijusius su jūsų paskyra ir jei dar neperžiūrėjote visų čia esančių briaunų ir kampų, turite tai padaryti kuo anksčiau. Grįžę į tašką, spustelėkite nuorodą Redaguoti nustatymusšalia Laiko juosta ir žymėjimas variantas. Čia galite valdyti, kas nutiks, kai jūsų draugai pažymės jus ar jūsų turinį arba paskelbs jūsų laiko juostoje.

Iššokančiame rėmelyje spustelėkite skiltį, kuri skaito Peržiūrėkite įrašus, kuriuose draugai jus pažymi, kol jie pasirodys jūsų laiko juostoje. Įgalinkite jį ir kitą kartą, kai kas nors pažymės jus nuotraukoje ar atnaujins, turėsite teisę peržiūrėti juos prieš jiems pasirodant jūsų laiko juosta.

Pastaba: Jūs vis tiek galite būti pažymėti, o žymės gali būti rodomos kitur „Facebook“.





Išvada

Manau, kad žymių peržiūra visada yra geresnis pasirinkimas, prieš jas pasirodant mūsų tvarkaraštyje. Geriau saugu nei atsiprašau, tiesa?