Kaip išjungti paskutinę aktyvią būseną

Tumblr yra nuostabus ir lengvai pritaikoma platforma tinklaraščiams kurti, tačiau tai dar labiau pagerina įvairios socialinės funkcijos, sklandžiai integruotos į kiekvieną jūsų tinklaraštį. O tai reiškia, kad užuot buvę anoniminiu tinklaraščio administratoriumi, galite lengvai bendrauti su kitais „Tumblr“ vartotojais taip, kaip tai darytumėte socialinės žiniasklaidos platformose, tokiose kaip „Facebook“.




Bet suprantama, kad tai taip pat atneša nemažą dalį su privatumu susiję rūpesčiai, o tas žalios veiklos indikatorius, kurį matote virš kieno nors avataro, rodomas ir jūsų. Jau neminint pranešimo, kuris rodo paskutinį kartą, kai buvote aktyvus bendraudamas su kitais.

Laimei, „Tumblr“ nėra pasirengęs priversti savo vartotojus transliuoti savo būseną internete. Taigi, jei norite, galite lengvai išjungti šį reikalą.



Taip pat apie „Guiding Tech“
#tumblr
Spustelėkite čia, norėdami pamatyti mūsų trumpų straipsnių puslapį



Veiklos būsenos išjungimas

Veiklos būsenos išjungimas užtrunka beveik kartą ir tai galima padaryti visose palaikomose „Tumblr“ platformose - darbalaukyje, „Android“ ir „iOS“. Be to, jums nereikia kartoti veiksmų visuose jūsų įrenginiuose, nes jūsų nustatymai visur sinchronizuojami realiuoju laiku.



Tačiau yra tik vienas laimikis. Negalite tiesiog pasirinkti bet kurio tinklaraščio ir išjungti jo veiklos būseną - išjungus daiktą, jis neleidžiama naudoti visiems tinklaraščiams, todėl atminkite tai prieš pradėdami.

Žiniatinklis

1 žingsnis: Prisijunkite prie savo „Tumblr“ paskyros. Kai būsite informacijos suvestinėje, spustelėkite paskyros piktogramą ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite Nustatymai.

2 žingsnis: Nustatymų ekrane spustelėkite Privatumas.

3 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia parinkties Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus. Trumpai turėtumėte pamatyti žalios spalvos išsaugotą pranešimų blykstę, kad nurodytumėte, jog pakeitimai buvo išsaugoti.

Dabar galite išeiti iš „Nustatymų“ ekrano, o jūsų veiklos būsena nebebus rodoma kitiems vartotojams.

Pastaba: Jei „Tumblr“ nepavyksta išsaugoti pakeitimo, tiesiog iš naujo įkelkite puslapį ir bandykite dar kartą - tada jis turėtų būti išsaugotas gerai.

„Android“

1 žingsnis: Įkelkite „Tumblr“ programą ir palieskite paskyros piktogramą. Kitame ekrane palieskite krumpliaračio formos nustatymų piktogramą.

2 žingsnis: Bakstelėkite Bendrieji nustatymai, tada - Privatumas.

3 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia parinkties Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus.

Padaryta!

Pastaba: Matote, kad parinktis Leisti kitiems susirasti jus el. Paštu? Jei nenorite, kad kažkas jūsų rastų per jūsų el. Pašto adresą, tada apsvarstykite galimybę jį išjungti, kad būtų dar daugiau privatumo.

„iOS“

1 žingsnis: Atidarykite „Tumblr“ programą ir bakstelėkite paskyros piktogramą. Tada pasirinkite bet kurį savo tinklaraštį - nesvarbu, kuris.

2 žingsnis: Bakstelėkite krumpliaračio formos nustatymų piktogramą. Kaskadinio meniu bakstelėkite Bendrieji nustatymai.

3 veiksmas: Bakstelėkite parinktį, pavadintą Privatumas.

4 veiksmas: Bakstelėkite jungiklį šalia „Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus“.

Viskas padaryta!

Pastaba: Jei išjungėte veiklos būseną naudodami darbalaukį ir nematote pakeitimo, kuris atsispindi „Android“ ar „iOS“ mobiliajame įrenginyje, turite priversti mesti ir paleisti „Tumblr“ programą, kad ji įsigaliotų.
Taip pat apie „Guiding Tech“
Kaip paslėpti „Tumblr“ tinklaraštį iš paieškos sistemų ar kitų vartotojų
Skaityti daugiau




Taigi, ar nieko nepraleisite?

Jei išjungsite veiklos būseną, tai padės išsaugoti privatumą. Geriausia tai, kad „Tumblr“ nenubaudo tavęs už tai, kad išjungia kitų vartotojų aktyvumo būsenas. Taigi skirtingai nei „Instagram“, galite pasninkauti, neatsisakydami savo pozicijos, jei norite!

Bet jei jūs tikrai norite išplėsti savo tinklaraštį, kiti „Tumblr“ vartotojai ketina atkreipti dėmesį į jūsų veiklos būseną - galų gale, tas nemalonus žalias taškas pasirodo jūsų tinklaraščio antraštėje, atsakymuose ir pokalbių languose. Ir tai iš tikrųjų gali sukelti didesnį lankytojų įsitraukimą, jei jūs imateitės visų rūšių keistų pranešimų!

Juk aktyvus tinklaraštininkas yra daug įdomesnis, tiesa? Bet ei, tai tavo skambutis.

Kreditas: „Tumblr“ personalas



Taigi, jei turite apsigalvojimų, tiesiog eikite į „Tumblr“ privatumo skydelį naudodami darbalaukį, „Android“ ar „iOS“ ir tiesiog įjunkite parinktį Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus.

Bet jei tu vėl iš tikrųjų išsaugoti savo privatumąar per daug neplanuojate internetinių dienoraščių, tada greičiausiai nepagailėsite išjungę savo veiklos būseną - iš tikrųjų beveik nieko nepastebėsite.

O kaip dėl to saugaus režimo apribojimo, kuris rodomas tam tikruose tinklaraščiuose? Norite sužinoti, kaip tai apeiti, net neprisijungdami prie savo sąskaitos? Perskaitykite viską apie tai toliau pateiktoje nuorodoje.