Kaip naudoti pasirinktinį sinchronizavimą ir bendrinimo parinktis „SkyDrive“ darbalaukio programoje

„SkyDrive“ gavo du naujausius atnaujinimus - atrankinis aplanko sinchronizavimas (pvz., „Dropbox“) ir failų / aplankų bendrinimas naudojant darbalaukio programą.




Nors šiek tiek pavėluota, gerai, kad jie įstojo. Be to, esu visiškai tikra, kad „Microsoft“ dabar pritraukia daug daugiau žmonių naudoti darbalaukio programą. Šiandien mes apžvelgsime, kaip naudoti šias funkcijas ir ką jos reiškia.

Šaunus patarimas: Taip pat peržiūrėkite mūsų vadovą kaip sinchronizuoti el. pašto darbalaukio klientus visuose kompiuteriuose / įrenginiuose naudojant „SkyDrive“.

Atrankinis sinchronizavimas yra svarbi ta prasme, kad jums gali prireikti ne visų failų ir aplankų visuose jūsų įrenginiuose. Taigi sinchronizuoti visą medžiagą iš debesies esančią medžiagą į visus įrenginius yra tikrai nereikšminga. Papildomi pranašumai yra šie: interneto pralaidumo naudojimo ribojimas ir vietos standžiajame diske taupymas.

Dalijimasis darbalaukiu palengvina ir pagreitina informacijos dalijimosi procesą. Tai pasakius, pažvelkime į procesus.





„SkyDrive“ programos pasirinktinio sinchronizavimo nustatymo veiksmai

Rezultatas reikš, kad jūsų įrenginiuose bus tik tie failai ir aplankai, kuriuos pasirinkote sinchronizuoti su kiekvienu iš jų. Tačiau debesyje (arba internetinėje paskyroje) bus talpinamas ir rodomas visas turinys. Pateisinamas, tiesa?

1 žingsnis: Eikite į „SkyDrive“ piktogramą, esančią sistemos dėkle. Tai pamatysite tik tada, jei „SkyDrive“ veikia ir veikia.

2 žingsnis: Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite piktogramą, kad būtų atidarytas jos kontekstinis meniu. Tada pasirinkite paleisti Nustatymai langas.

3 veiksmas: Pasirodžiusiame lange perjunkite skirtuko skaitymą Pasirinkite aplankus ir paspauskite mygtuką į Pasirinkite aplankus.

4 veiksmas: Kitame lange bus parodytos dvi sinchronizacijos parinktys. Patikrinkite įjungtą radijo mygtuką Pasirinkite aplankus, kuriuos norite sinchronizuoti ir paspausti Gerai.

5 veiksmas: Tada galite pažymėti failus ir aplankus, kuriuos norite laikyti mašinoje, kurią naudojate šiuo metu. Tai reiškia, kad turite išvalyti žymėjimą tiems, kurių jums nereikia.

Kai atliksite pasirinkimą, jums bus parodytas įspėjamasis pranešimas, kad nepažymėti failai bus ištrinti iš dabartinio įrenginio, jei jie jau sinchronizuojami. Jei jums jų reikia šiame įrenginyje, bet nenorite jų sinchronizuoti, prieš spustelėdami „Gerai“ čia, pasidarykite tų aplankų atsarginę kopiją ir saugokite juos atskiroje vietoje, esančioje „SkyDrive“ aplanke.

6 veiksmas: Atlikite tuos pačius veiksmus visuose įrenginiuose, su kuriais naudojate „SkyDrive“.





Failų bendrinimas iš „SkyDrive App“

Čia viskas buvo gana paprasta. Eikite į „SkyDrive“ aplanką savo kompiuteryje ir raskite failą / aplanką, kurį norite bendrinti. Dabar dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite elementą, išplėskite meniu „Skydrive“ ir spustelėkite Dalintis.

Kai tai padarysite, „SkyDrive“ suaktyvins žiniatinklio programą, kuri atidaroma jūsų numatytoji naršyklė. Jei dar nesate, būsite paprašyti prisijungti. Paskirties puslapyje bus rodomas bendrinimo valdymo ekranas, kuriame galėsite užbaigti bendrinimo procesą, kaip įprasta.





Išvada

Šie pokyčiai buvo ilgai laukti, ar ne? Taip, bent jau jie mane nudžiugino. Pasakykite mums, ar jums bus naudingi pakeitimai ir ar ketinate juos naudoti.