Kaip peržiūrėti visas „App App“ išsiųstas / gautas nuotraukas „iPhone“ ar „iPad“

Kaip peržiūrėti visas nuotraukas, kurias siuntėte ar gavote naudodamiesi „iPhone“ arba „iPad“ programėle „Pranešimai“

Jei per „Messages“ turėjote gana vizualų pokalbį su draugu, greičiausiai atsiųsite daug nuotraukų. Yra tikimybė, kad galbūt norėsite peržiūrėti visas nuotraukas, kurias atsiuntėte pokalbio metu.




„Messages“ programa „iPhone“, „iPad“ ir „iPod Touch“ - suteikia galimybę peržiūrėti visas nuotraukas panašiai kaip į albumą. Patikrinkime!





Kaip peržiūrėti visas nuotraukas, kurias siuntėte ar gavote naudodamiesi „iPhone“ arba „iPad“ programėle „Pranešimai“

1 žingsnis.AtidarykŽinutėsprograma → Bakstelėkitebet koks pokalbiskur pasikeitėte daugybe nuotraukų.



Atidarykite „iPhone“ arba „iPad“ pranešimų giją

3 žingsnis.PaspaustiKontaktinis / grupės pavadinimastada palieskiteipiktogramą.

„IPhone“ arba „iPad“ programoje „Messages“ palieskite grupės arba kontakto vardą

4 žingsnis.Slinkite žemyn ir bakstelėkiteŽiūrėti visas nuotraukas.

Peržiūrėkite visas nuotraukas, kurias išsiuntėte ar gavote naudodami „iPhone“ arba „iPad“ programą

Čia galite pateikti visų šiame pokalbyje pasikeistų nuotraukų sąrašą. Norite peržiūrėti ekrano kopijas, kuriomis pasikeitėte, palieskiteEkrano nuotraukosskirtuką.

Peržiūrėkite „iPhone“ ar „iPad“ bendrinamų „Messages“ programos ekrano kopijas

Sąrašas veikia kaip nuotraukų albumų sąrašas. Galite paliesti vaizdą, kad jį peržiūrėtumėte. Yra bendrinimo mygtukas, kad galėtumėte bendrinti vaizdą su bet kuo naudodamiesi „Messages“, „Mail“ ar socialiniu būdu. Taip pat galite pridėti vaizdą prie savo nuotraukų srauto, jei esate prisijungę prie „iCloud“ paskyros.

Beje, dalijamasi ne tik nuotraukomis, bet ir visomis kitomis laikmenomis. Visi pokalbyje bendrinami daugialypės terpės elementai - nuotrauka, vaizdo įrašas, garso failas - yra išvardyti čia.

Kaip ir „WhatsApp“, sąraše rodomi tik daugialypės terpės failai, susieti su jūsų pasirinktu pokalbiu.

Tiems, kurie matėte dideliusKiti duomenysKai jie prijungia savo „iPhone“ ir „iPad“ įrenginius prie „iTunes“, šie medijos failai sudaro didelę dalį to. Tiesą sakant, jei matote nerimą keliančią didelę dalį Kita, galbūt norėsite ištrinti visus pokalbius (arba perbraukite medijos turinį pokalbiuose). Tai išvalys kai kuriuos (arba šiek tiek) kitus duomenis.

Kai ištrinsite vaizdus iš „iPhone“ ar „iPad“, tai akivaizdžiai neturės įtakos pokalbiui kitame gale. Gavėjas (kitas asmuo) laikmenos nepažeis.

Tai kol kas viskas!