Kodėl negaliu ištrinti „WhatsApp“ pranešimų visiems

Ar išsiuntėte neteisinga žinutė „WhatsApp“ kam nors, ir dabar jūs negalite rasti parinkties Trinti visiems? Daugybę kartų ši parinktis dingsta arba ji neveiks. Įdomu kodėl? Atsakymą rasime šiame įraše, kuriame mes jums pasakysime, kodėl negalime ištrinti „WhatsApp“ pranešimų visiems.




Anksčiau, jei išsiuntėte neteisingą pranešimą „WhatsApp“, jo nebebuvo ir nebuvo galimybės jo sustabdyti. Laimei, kai viskas pasikeitė „WhatsApp“ visiems pristatė „Trinti“ bruožas. Bet tai taip pat kartais kelia problemų.

Pažiūrėkime, kokia yra to priežastis ir kodėl jūs negalite atsisakyti žinučių „WhatsApp“ žinutėse.







Ką „WhatsApp“ gali ištrinti visi

Jei ištrinsite pranešimą „WhatsApp“, gausite dvi galimybes - ištrinti man ir ištrinti visiems. Pirmasis yra jūsų senasis trynimo mygtukas, kuris ištrins tik pranešimą jūsų telefone. Taigi, vardas Ištrinti man. Tai neatšauks ir neištrins pranešimų iš gavėjo telefono.

Ištrinti visiems stebuklingai ištrins pranešimą iš savo ir gavėjo telefono. Tai veikia asmeniškai ir grupiniai pokalbiai tiek. Pastarojoje žinutė bus ištrinta iš visų grupės dalyvių telefonų.





Kas nutinka, kai naudojate trinti visiems

Kai paspausite mygtuką Trinti visiems, pranešimas iš karto bus ištrintas iš visų telefonų, kuriuose jis buvo. Nebus rodomas patvirtinimo langas. Taigi būkite atsargūs, kai naudojate.

Ištrynę jį, negausite pranešimo, ar pranešimas buvo sėkmingai ištrintas, ar ne. Vietoj to, pranešimas bus pakeistas ištrintu tekstu. Kol siuntėjas matys tekstą & lsquo; jūs ištrynėte šį pranešimą & rsquo;, gavėjas matys & lsquo; Šis pranešimas buvo ištrintas & rsquo; ištrinto pranešimo vietoje.

Dabar pasinerkime į pagrindinį dalyką.





Kodėl negalima ištrinti „WhatsApp“ pranešimų visiems

Kadangi tai yra ypatybė, ji neveikia visą laiką. Ši savybė turi atitikti tam tikrus tinkamo veikimo reikalavimus. Taigi, jei savo laiškuose negalite pamatyti mygtuko „Ištrinti visiems“ arba jis neveikė, kai jį naudojote, tam yra keletas priežasčių.

Leiskite jiems patikrinti.

Taip pat apie „Guiding Tech“
Kas nutinka, kai užblokuojate ką nors „WhatsApp“
Skaityti daugiau

1. „WhatsApp“ pranešimų ištrynimo terminas

Skirtingai nuo įprasto ištrynimo, kuris veikia visą laiką, visiems naudojant „Trinti“ yra nustatytas laiko apribojimas. Galite atsisakyti žinučių atsiejimo per valandą nuo jų išsiuntimo. Po to nematysite parinkties Trinti visiems. Taigi, jei jo trūksta, kai paspaudžiate ištrynimo piktogramą, galbūt bandysite jį ištrinti praėjus valandai nuo pranešimo išsiuntimo.

2. Gautos žinutės

Funkcija Trinti visiems veikia tik siunčiamoms žinutėms. Reiškia, galite atsisakyti tik išsiųstų pranešimų, o ne kam nors kitam. Pavyzdžiui, jei esate grupės administratorius ir kažkas siunčia netinkamą pranešimą, negalite jo ištrinti naudodami funkciją Trinti visiems. Tai viena iš privilegijų, kurių šiuo metu nėra „WhatsApp“ administratorių galios.

Tačiau norėdami pašalinti gautas žinutes iš savo telefono, galite naudoti parinktį Trinti arba Trinti man.

3. Cituojami tekstai

Kaip keista, ištrinti visiems neveikia cituojamų tekstų. Pavaizduokite tai - jūs siunčiate pranešimą, o kažkas siunčia atsakymą, cituodamas tą pranešimą. Dabar, jei atšauksite originalų pranešimą, kurį išsiuntėte, techniškai, jūsų cituojamas pranešimas taip pat turėtų būti ištrintas. Bet taip neatsitiks. Tik jūsų išsiųstas pranešimas bus pašalintas, o cituojamas pranešimas liks.

Taigi, jei bandėte naudoti funkciją Trinti visiems ir susimąstėte, kaip citata neišnyko, tikimės, kad radote atsakymą. Laimei, jei pirmą kartą ištrinsite pranešimą, o vėliau kas nors jį cituoja, tada tekstas nebus matomas.

4. „WhatsApp“ paveikslėliai „iPhone“ neištrinami

Ribotas „Apple“ ekosistemos pobūdis dažnai suerzina vartotojus. „IPhone“ savininkai patiria tokius apribojimus, kai reikia ištrinti „WhatsApp“ pranešimus. Tai yra, ištrinti visiems nepašalina „WhatsApp“ daugialypės terpės failų iš „iPhone“.

Norėdami geriau suprasti tašką, turite žinoti kaip atsisiunčiami „WhatsApp“ daugialypės terpės failai „Android“ ir „iPhone“. „Android“ įrenginyje atsisiuntus nuotrauką ar vaizdo įrašą iš „WhatsApp“ arba įjungus automatinį atsisiuntimą, failai automatiškai išsaugomi jūsų telefone.

Pavyzdžiui, jei kas nors atsiunčia jums nuotrauką ir jūs ją atsisiunčiate (prieš ištrindami) arba ji atsisiunčiama automatiškai. Vėliau, jei siuntėjas ištrins pranešimą, tokia nuotrauka bus pašalinta ir iš jūsų „WhatsApp“, ir iš telefono.

Taip pat apie „Guiding Tech“
#gtexplains
Spustelėkite čia, norėdami pamatyti mūsų „gtexplains“ straipsnių puslapį

„WhatsApp“, skirtoje „iPhone“, viskas yra kitaip. Kai gausite nuotrauką ar vaizdo įrašą, jie nebus tiesiogiai išsaugoti jūsų telefone. Net jei atsisiųsite, kad peržiūrėtumėte, laikmena lieka „WhatsApp“ serveriuose, nebent rankiniu būdu paspausite mygtuką „Išsaugoti“ arba turite & lsquo; Įrašyti į fotoaparato sąrašą & rsquo; nustatymas įgalintas „WhatsApp“.

Dabar, kai kas nors jums atsiųs „WhatsApp“ nuotrauką „iPhone“, o jūs turite įjungę „Išsaugoti kameros ritinyje“ arba išsaugote ją rankiniu būdu, tada, jei jie tai panaikins, nuotrauka nebus pašalinta iš jūsų telefono. Tai yra, nuotrauka bus ištrinta tik iš „WhatsApp“, o ne iš jūsų telefono. Jį vis tiek galite pasiekti naudodamiesi „Photos“ programa. Tačiau jis nebus rodomas „WhatsApp“.

Jei „iPhone“ vartotojas to neišsaugojo arba nenaudojo „Save to Camera Roll“ nustatymo, tuomet esate saugus. Reiškia, jei atšauksite pranešimus, jie bus visiškai pašalinti, nepalikdami jokių pėdsakų.

5. Naujausia „WhatsApp“ versija

Trinti visiems yra nauja funkcija. Taigi tiek jūs, tiek gavėjas turite naudoti naujausias „WhatsApp“ versijas, t. Y. Versijas, palaikančias šią funkciją. Jei kuris nors iš jūsų naudojate seną versiją, kuri to nepalaikė, ši funkcija neveiks.





Ar pokalbio ištrynimas ištrina „WhatsApp“ pranešimus iš gavėjo pabaigos

Ne. Jei išvalysite pokalbį, „WhatsApp“ pranešimai bus pašalinti tik iš jūsų telefono. Tai neturės jokios įtakos žinutėms apie imtuvo telefoną. Norėdami atsisakyti pranešimo visiems, turite paspausti ištrynimo piktogramą ir pasirinkti parinktį Trinti visiems.





Ar kas nors gali skaityti mano ištrintus „WhatsApp“ pranešimus

Tai priklauso. Jei asmuo jau matė jūsų pranešimą, ištrynus jį, jis bus pašalintas tik iš jo telefono, o ne iš asmens atminties. Tačiau jei jie to nepamatė, yra keletas triukų peržiūrėti ištrintą pranešimą „WhatsApp“.

Taip pat apie „Guiding Tech“
Kaip sukurti apribotas grupes „WhatsApp“
Skaityti daugiau




Pagalvokite prieš ištrindami

Kartais, kai ištriname „WhatsApp“ pranešimą, vietoje „Trinti visiems“ naudojame „Trinti man“ parinktį. Todėl ištrindami pranešimus turėtumėte būti atsargūs, nes dabar negalėsite atšaukti pranešimo atšaukimo, nes neturite prieigos prie jo.

Kitas: Galvojate pašalinti „WhatsApp“? Sužinokite, kas nutinka pašalinus „WhatsApp“ iš „Android“ ar „iPhone“.